#RP100 28.10.2017 – Juhlat lähestyvät

Yleensä tähän vuodenaikaan odotetaan kelien lämpenemistä ja luonnon vihertymistä, kesän saapumista. Kuitenkin tänä vuonna moni Reipas Poika odottaa jo syksyn hämärtymistä ja etenkin lokakuun loppupäiviä, sillä 28.10. juhlitaan rakkaan lippukuntamme kunniakasta satavuotista ja edelleen jatkuvaa taivalta. Juhlaa kannattaakin odottaa, sillä juhlapäivästä on tulossa varmasti ikimuistoinen merkkihetki lippukunnan historiassa ja juhlijoiden mielissä. Juhlapäivän suunnittelu on hyvässä vauhdissa ja ensimmäiset vieraatkin on jo kutsuttu nimittäin tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio saivat erityiskutsun juhlaamme jo kuukausi sitten. Toivotaan juhlamme sopivan presidenttiparin syksyn ohjelmaan, sillä olisihan se mahtavaa saada valtakunnan ykköspari arvokkaaseen juhlaamme.

Myös kannatusyhdistys Repotuen jäsenistön ennakkoilmoittautuminen on alkanut ja huhtikuun aikana kutsumme tavoittavat muitakin kutsuvieraita. Jäsenistö ja entiset RP:läiset saavat omat kutsunsa elokuussa, mutta päivähän on syytä varata kalenterista jo nyt, jos se ei ole vielä varattu.

Lokakuiseen juhlapäivän mahtuu monenlaista. Päivä alkaa partiomessulla ja sankarihautavierailulla. Tämän jälkeen juhlavierailla on mahdollisuus lounastaa ennen Jyväskylän Yliopiston päärakennuksella järjestettävää pääjuhlaa. Pääjuhla koostuu muun muassa takuuvarman RP:mäisistä esityksistä, juhlapuheista ja ansiomerkkien jaosta. Lisäksi juhlan yhteydessä julkaistaan lippukunnan 100-vuotishistoriateos, joka on tuotettu yhdessä Jyväskylän yliopiston historian laitoksen tutkijoiden kanssa. Pääjuhlan päätteeksi tarjotaan kakkukahvit. Pääjuhlan yhteyteen yliopiston tiloihin rakennetaan juhlanäyttely. Pääjuhlan jälkeen halukkailla on mahdollisuus osallistua illalliselle Lozzilla. Myös Haukkapirttivierailut sekä ennen että jälkeen juhlan mahdollistetaan halukkaille. Tätä kaikkea kelpaa odottaa, sillä juhlasta tulee varmasti unohtumaton!

Lopuksi hyvä Ärräpeeläinen tai RP:n ystävä: 1) ota kalenteri esille, 2) etsi 28. lokakuuta 2017, 3) merkitse koko päivä varatuksi tunnisteella #RP100

Muista seurata juhlavuoden tiedotusta netissä, sähköpostissa ja somessa ja muista myös osallistua keskusteluun tunnisteilla #RP100 ja #RePo100!