Lorelei rodeo

Lorelei Rodeo, eli tuttavallisesti Lorski, on Reippaiden Poikien perinteinen, pyörillä käytävä partiotaitokilpailu, joka järjestetään aina syksyisin. Vuonna 2021 järjestettävä Lorelei Rodeo on järjestysluvultaan jo 42.

Voitatteko te tiedolla, taidolla vai tuurilla? Tänä vuonna Lorelei Rodeossa pelataan! Kilpailu käydään Jyväskylässä 25.-26.9.2021.

Kilpailu alkaa Jyväskylän keskustasta lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Päiväsarjalaisilla kilpailu päättyy lauantaina noin klo 19.

Säännöt ja osanotto-oikeus

Kilpailussa sovelletaan Suomen Partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjä silloin, kun se tuntuu järkevältä. Kilpailijoilla tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2021 jäsenmaksu maksettuna.

Kilpailussa on kaksi sarjaa

Free Rider, joka on päiväkisa, ja Mario Kart, jossa kilpailu kestää yön yli. Molempiin voi osallistua joko polkupyörillä tai autolla. Osallistujien tulee olla tarpojaikäisiä tai sitä vanhempia.

Hinta on päiväkisassa 50€/vartio ja yökisassa 70€/vartio.

Ennakkotehtävät ja kisakirje

Ennakkotehtävä ja kisakirje julkaistaan tällä sivulla myöhemmin.

Tehtäväluettelo

Tehtäväluettelo julkaistaan tällä sivulla myöhemmin.

Lisää tietoa ja ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan vartioittain viimeistään 18.9. Kuksan kautta. Ilmoittautumaan pääset osoitteessa kuksaan.fi/44143.

Lisää tietoa ja vihjeitä julkaistaan ennen kilpailua Reippaiden Poikien Facebook-sivun tapahtumasivulla.

Tästä voit tulostaa Lorelei Rodeo -mainoksen (pdf)