partioon ovat

tervetulleita kaikki!

Koululaiset ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita yksin, pienemmät lapset yhdessä vanhempien kanssa. Yläikärajaa ei ole ja aikuisenakin pääsee helposti mukaan.

Mukaan pääset täyttämällä liittymislomakkeen

Aikuinen jäsen (klikkaa lomakkeeseen).

Alaikäisen huoltaja (klikkaa lomakkeeseen).

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä lippukunnanjohtajaamme tai johonkin muuhun johtajaan, jolta saat lisää tietoa. Yhdessä etsitään sinulle sopiva ryhmä, johon pääset mukaan.

Käynnistämme uusia ryhmiä aina syksyisin toimintakauden alkaessa, joten paras aika ilmoittautua mukaan on elo-syyskuu tai vaihtoehtoisesti vuoden vaihteessa joulu-tammikuussa. Hajapaikkoja ryhmissä kannattaa toki kysellä ympäri vuoden.

Mikäli partiotoiminta ei ole ennestään tuttua, löydät lisää tietoa Suomen Partiolaisten sivuilta.


Alla on myös vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Milloin voi liittyä mukaan?

Koska tahansa! Toimintavuosi alkaa syksyllä ja päättyy keväällä kesälomaan. Partio kulkee siis käsi kädessä koulun kanssa, mutta suurimmat ja hienoimmat leirit ja tapahtumat järjestetään koulujen loma-aikoina. Mukaan voi tulla koska tahansa, myös kesken toimintavuoden.

Paljonko partio maksaa?

Partion jäsenmaksu vuonna 2022 Reippaissa Pojissa on 81 €. Erilaiset tapahtumat, retket ja leirit maksavat erikseen ja lisäksi kannattaa varautua hankkimaan joitakin retkeilyvarusteita. Varusteita voi myös lainata ja toimintaa voi tulla kokeilemaan veloituksetta. Jäsenmaksusta on myös mahdollista saada vapautus, samoin retkistä ja leireistä. Lisää tietoa saat olemalla yhteydessä lippukuntaan.

Voivatko aikuiset tulla mukaan?

Jotta lippukunta voi järjestää toimintaa lapsille ja nuorille, tarvitaan vapaaehtoisia aikuisia. Aikuisena voit toimia ohjaajana viikkotoiminnassa tai retkipaikan isäntänä, kokkina retkillä tai saunamajurina leirillä. Aikaisempaa kokemusta partiosta ei tarvitse olla. Toiminta voi olla säännöllistä tai epäsäännöllistä, pitkäjänteistä tai projektiluontoista. Sopiva pesti sovitaan jokaisen kanssa henkilökohtaisesti. Mikäli olet käytettävissä, voit olla yhteydessä lippukunnanjohtajaan. Voit myös kertoa esimerkiksi oman lapsesi ryhmän johtajalle olevasi käytettävissä apuna retkillä. Kiitokseksi avustasi tarjoamme myös sinulle elämyksiä, merkityksellistä tekemistä hyvässä seurassa, uusia ystäviä ja johtajahuoltoa.