toiminta

Reippaat Pojat ovat perinteisesti olleet erä- ja retkeilyhenkinen lippukunta. Luonnossa liikkuminen, yhdessä toimiminen, vankat perinteet ja vastuun jakaminen ovat asioita, jotka leimaavat Reippaitten Poikien partiotoimintaa.

Partiolaiset jakautuvat iän perusteella eri ikäkausiin. Lippukunta tarjoaa toimintaa joka ikäkaudessa. Sudenpennut, seikkailijat, tarpojat ja samoajat kokoontuvat säännöllisesti Jyvälän tiloissa Viitaniemessä. Koloillat tarjoavat oivallisen ympäristön paitsi harjoitella tärkeitä taitoja turvallisessa ympäristössä, niin myös pitää hauskaa oman tutun ryhmän kanssa. Partion parasta antia ovat tietysti retket ja leirit, joilla opittuja taitoja pääsee kokeilemaan käytännössä.

Reippaissa Pojissa toimii myös aktiivinen sisuosasto, jossa kokoontuu kolme sisuryhmää. Sisupartiolaiset ovat erityistä tukea joko vamman tai pitkäaikaissairauden takia tarvitsevia partiolaisia. Partiotoiminta ja partio-ohjelma on kuitenkin sama kaikilla.

Reippaitten Poikien kolo sijaitsee Jyvälän Setlementin tiloissa osoitteessa Viitaniementie 11-13. Sisupartiolaiset kokoontuvat Aseman Pysäkillä Jyväskylän asema-aukiolla.