Lorelei Rodeo ratsastetaan polkupyörillä 23.-24.9

Lorelei Rodeo eli tuttavallisemmin Lorski, kutsuu kilpailijoita Jyväskylään 23.-24.9. mittelöimään sekä Lorelei Rodeon että Järvi-Suomen Partiolaisten mestaruudesta.

Kilpailussa on kuusi eri sarjaa. Sininen ja punainen sarja ovat 14-18 vuotiaille, ruskea ja harmaa sarja yli 18 -vuotiaille. Näiden lisäksi Lorskissa on mukana rentosarja yli 15 -vuotiaille osallistujille sekä sisusarja erityistä tukea tarvitseville partiolaisille. Viikonlopun kilpailuun osallistuu kaiken kaikkiaan 26 vartiota. Osallistujia on yli sata henkeä ja järjestäjiäkin useita kymmeniä. Lisää tietoa sarjoista löydät tapahtuman sivulta.

Vaikka kyseessä onkin piirimestaruuskilpailu, eroaa Lorelei Rodeo perinteisistä partiotaitokilpailuista. Lorelei Rodeolla liikutaan polkupyörillä kaupunki- ja taajama-alueilla, ei kävellen tai juosten metsässä, kuten yleensä tapana on. Tämän vuotisissa kisoissa järjestettävässä sisusarjassa osallistujat liikkuvat autoilla rasteilta toisille. Vaikka kyse onkin kilpailusta, ei Lorelei Rodeo koskaan ole ollut vain tiukkapipoista kisaamista. Mukaan mahtuu paljon huumoria ja hulluttelua. Kilpailun tehtäväluetteloon voit tutustua täällä.

Lorelei Rodeolla on Reippaissa Pojissa pitkät perinteet. Ensimmäiset kilpailut järjestettiin jo yli 45 vuotta sitten. Nyt järjestettävä kilpailu on järjestysluvultaan jo 39. Reippaat Pojat ry juhlii tänä vuonna satavuotiasta taivaltaan, joten kyseessä on juhlakilpailu.

Kilpailijoita voi nähdä Jyväskylässä lauantaiaamusta sunnuntain puoleen päivään saakka. Sunnuntaina kilpailijat osallistuvat Järvi-Suomen Partiolaisten piiripäivien paraatiin. Samaan aikaan järjestettävät piiripäivät näkyvät kaupungissa myös monin tavoin. Lisää tietoa piiripäivistä löydät Järvi-Suomen Partiolaisten sivuilta.

Lorelei Rodeota voi seurata myös etänä Facebookissa Reippaat Pojat -sivulla ja sen Lorelei Rodeo -tapahtumassa sekä Instagramissa Reippaiden Poikien tilillä.

Lisää tietoa

Kilpailunjohtaja Heikki Marjanen
p. 040 709 2130
sposti: etunimi.sukunimi@kolumbus.fi

Viestintävastaava Tuija Kautto
p. 040 503 2953
sposti: sukunimi.etunimi@gmail.com