Nuori toimija -tunnustus Atte Jantuselle

Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi on jakanut jälleen tänä syksynä nuorisotyön viikolla 9.-15.10. Nuori toimija -tunnustuksia nuorille ja nuorisotoimijoille eri puolilla Suomea. Yksi tämän vuoden tunnustuksen saajista on Reippaiden Poikien lippukunnanjohtaja Atte Jantunen. Jantunen on 23-vuotias nuori, joka on toiminut partiossa erilaisissa johtajatehtävissä jo vuosia. Satavuotiasta partiolippukuntaa hän on luotsannut vuoden 2016 alusta alkaen.

Nuori toimija -tunnustus on tarkoitettu kiitokseksi ja kannustukseksi aktiivisille nuorille sekä omalla toiminnallaan nuorten asemaa ja heidän hyvinvointiaan edistäneille aikuisille. Nuori toimija -tunnustuksen saaja voi olla yhtä hyvin nuori tai vanha. Pääasia on, että tuoretta näyttöä nuorisotoiminnasta tai -työstä löytyy. Yksittäisten henkilöiden lisäksi voidaan palkita myös järjestöjä, hankkeita ja nuorten ryhmiä.

Tunnustuksen perusteluissa Aten todetaan onnistuneen aktivoimaan lippukuntaa, avaamaan sen toimintaa muuhun yhteiskuntaan ja saaneen mukaan uusia aikuisia. Johtajana Attea luonnehditaan johtajaksi, joka johtaa esimerkillään, yhteistyötä rakentaen ja toisia innostaen. Aten todetaan myös toimivan loistavana esimerkkinä sekä nuoremmille että vanhemmille partiolaisille.

Reippaat Pojat onnittelevat lämpimästi Attea ja kiittävät ansiokkaasta työstä lippukunnan hyväksi!

Tunnustus jaettiin nuorisotyön tulevaisuusfoorumissa Helsingissä 10.10.2017.