Reippaiden Poikien syyskausi käynnistetään yhdessä aloitustapahtumassa, joka on tarkoitettu sekä kaikille uusille partiolaisille ja heidän vanhemmilleen, että myös jo toiminnassa mukana oleville. Aloitustapahtumassa tavataan lippukunnan johtajia ja muita partiolaisia, kuullaan syksyn tapahtumista sekä sovitaan oman ryhmän kokouksista.

Mukaan ovat tervetulleet myös uudet partiolaiset! Kaikenikäisissä toimintaryhmissämme on tilaa, joten mukaan voivat tulla kaikki koulutaipaleensa aloittaneet. Alle 7-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan yhdessä vanhempiensa kanssa. Myös aikuisille on lippukunnassamme tilaa ja tehtävää! Aloitustapahtumaan osallistuminen ei sido mihinkään. Voit siis tulla tutustumaan ja tapaamaan Reippaita Poikia ja kuulostelemaan olisiko partio uusi harrastuksesi.

Aloitustapahtuma järjestetään tiistaina 20.9. klo 18.00 Kirjailijatalolla osoitteessa Seminaarinkatu 26. Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa, joten ota oma muki mukaan.

Mikäli et pääset paikalle, mutta haluat mukaan partioon, niin ota yhteyttä tai täytä ilmoittautumislomake, niin otamme yhteyttä sinuun.